Gràcies! Moltes gràcies!

Des d’Alternativa per Olèrdola us volem fer arribar el nostre agraïment a totes les veïnes i veïns que en les passades eleccions municipals vàreu exercir el vostre dret a vot, assolint una de les participacions més elevades en unes eleccions locals. També volem agrair la confiança que de forma majoritària ha rebut el projecte d’Alternativa per Olèrdola per part de les olerdolenques i olerdolencs. Un projecte que és obert, participatiu, integrador i pensat per a totes les persones que viuen a Olèrdola escoltant les seves necessitats i propostes.

Som conscients que els resultats obtinguts en les últimes eleccions municipals ens exigeix una responsabilitat amb els compromisos adquirits i ens donen la força i l’empenta necessària per avançar amb realisme cap al futur, treballant amb il·lusió i empenta pel municipi i els seus ciutadans i ciutadanes.

Per això, un cop passades les eleccions, ApO vol reafirmar el compromís amb Olèrdola amb la seva gent i amb el seu programa de govern.

Alternativa per Olèrdola, ha crescut, en nombre, en idees i en il·lusió per una Olèrdola pensada per les persones.

Tots som Olèrdola!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *