Escrit d’ApO al butlletí “Olèrdola Informació” del mes de novembre 2019

Fa pocs dies s’han celebrat novament eleccions generals i, tot i la tònica generalitzada de baixada de participació, a Olèrdola aquesta davallada ha estat molt continguda i s’ha superat el 75% de participació. Celebrem, doncs, que els nostres conciutadans hagin participat massivament a expressar la seva opinió i felicitem la resta de grups municipals pels seus resultats.

Centrant-nos en el nostre dia a dia, l’Ajuntament i l’activitat municipal no s’aturen ni un moment. Així, per exemple, en els propers dies veurem treballs de substitució dels guals remuntables, unificant el disseny de tots ells i adaptant-los a la normativa amb l’objectiu de millorar la seguretat viària del municipi.

També estem immersos en l’elaboració del Pla d’actuació municipal. Aquest és un treball de l’equip de govern i dels treballadors municipals, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i esdevé una eina importantíssima per poder dur a terme tot allò que ens proposem per al municipi en aquests 4 anys de mandat i que permetrà als veïns i veïnes fer un seguiment de les accions fetes i veure’n el seu grau de compliment.  

Volem fer esment, també, de la rica oferta cultural i turística del municipi: a més de les nombroses propostes organitzades des de les entitats i associacions del municipi, hem seguit oferint les Rutes pel patrimoni d’Olèrdola, amb l’objectiu de donar a conèixer el municipi i la seva història. El cicle de teatre Escena Olèrdola, una proposta de teatre breu i de qualitat ha estat un èxit d’acollida i de participació. Hem seguit col·laborant amb el Festival de cinema “Most”, acostant la seva programació al municipi i apropant els espais emblemàtics al públic en general. Donem suport al Conjunt monumental d’Olèrdola, promocionant-lo i promocionant el municipi amb aquest tresor tan identitari.

Tot això per l’interès general d’Olèrdola i la seva gent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *