Escrit d’ApO al butlletí “Olèrdola Informació” del mes de setembre 2019

Volem començar aquest escrit felicitant totes les parts implicades per l’èxit indiscutible de les diferents festes majors del municipi, viscudes aquest estiu. Tal com serà també la de Sant Miquel, que tancarà el cicle d’enguany.

Aquests dies de celebració col·lectiva no alteren, però, la dinàmica de treball del municipi i pel municipi. Així doncs, aquests dies hem vist finalitzar els treballs de substitució dels parcs infantils al municipi per uns de més moderns i atractius, alhora que més segurs i còmodes pels seus usuaris, els nostres infants. És un projecte pel qual es va fer una important dotació pressupostària i ara arriba per fi al seu acompliment.

Iniciem també un nou projecte important com és la reforma integral de l’ajuntament. L’actual seu és un edifici amb gairebé un segle d’història i al llarg d’aquests anys ha tingut diferents funcions. Això ha comportat que la distribució dels diferents espais hagi patit variacions constantment fins al dia d’avui en què, amb les condicions actuals, l’edifici es troba al límit de les seves possibilitats i amb una estructura obsoleta. Aquesta reforma està pensada per dotar l’edifici d’una major funcionalitat, tant pel personal de l’ajuntament com pel ciutadà, redistribuint tots els espais per tal que els diferents departaments puguin interactuar amb una major eficiència i que l’atenció a les persones sigui més personalitzada i ajustada a les seves necessitats, i és complementària al nou model de governança aprovat pel ple municipal el 12 de juliol d’enguany. Tot plegat amb l’objectiu de fer de l’Ajuntament d’Olèrdola una administració moderna i eficaç.

Aquesta és una de les bases per fer el nostre municipi molt millor encara. I entre totes i tots ho farem possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *