Escrit d’ApO al butlletí “Olèrdola Informació” del mes de gener de 2020

Volem començar aquest escrit desitjant molt bon any a tota la ciutadania d’Olèrdola. Des del grup municipal d’Alternativa per Olèrdola treballarem amb passió per fer que el dia a dia al municipi us ajudi a aconseguir-ho!

Nosaltres encetem l’any amb energies renovades per tirar endavant els nostres compromisos amb la ciutadania, reflectits en el nostre programa electoral. Així, per exemple, voldríem destacar la reparació del camí Rossend Montané.

Sense cap mena de dubte, un altre dels projectes de més importància d’aquest any és la rehabilitació del desgastat edifici de l’Ajuntament que, com ja s’ha explicat en números anteriors, ha de permetre millorar l’eficiència i eficàcia de l’acció municipal així com l’atenció personalitzada a la ciutadania. Mentre duren les obres, tots els serveis que es prestaven des de la seu consistorial s’han traslladat a l’edifici de La Xarxa, on tot el personal seguirà atenent les vostres peticions i necessitats com fins ara. L’elecció de La Xarxa no ha estat a l’atzar, sinó que tècnicament era l’edifici municipal més preparat per acollir l’ajuntament. Aquest trasllat, però, és gràcies, també, a l’esforç de les entitats, que deixen aquest edifici per tal de ser reubicades temporalment en altres instal·lacions municipals. Conscients de l’esforç que fan, el nostre agraïment per seguir treballant i cohesionant el municipi.

Aprofitem per felicitar tothom que ha col·laborat en La Marató de TV3, fent d’Olèrdola un municipi solidari. També volem desitjar una bona Festa Major de Sant Macari i agraïm la gran tasca de la comissió de festes; participant-hi col·lectivament i massiva és la millor manera d’agrair-los-ho! Ja per finalitzar, volem esperonar també els grups de carnaval d’Olèrdola, que a finals de febrer faran d’ambaixadors del municipi en les diferents rues on participaran, desitjant-los tots els èxits i, sobretot, que gaudeixin de l’esforç que hi han dedicat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *