Escrit d’ApO al butlletí “Olèrdola Informació” del mes de juliol de 2020

Els darrers quatre mesos ens han posat a prova com a societat. La ciutadania d’Olèrdola ha sapigut estar a l’alçada de les circumstàncies i amb responsabilitat ha lluitat contra la propagació del Covid-19. Lluny de relaxar-nos, ara està a les mans de tothom que els previsibles i temuts rebrots no causin un nou embat desastrós. Així, us recordem la necessitat de seguir les mesures dictaminades per les autoritats sanitàries.

La finalització de l’estat d’alarma i la represa de l’activitat es noten aquests dies en diferents indrets del municipi. On més s’ha fet palesa és a Moja, amb l’inici de les obres de construcció del nou consultori; una obra llargament desitjada i reivindicada. Durant uns mesos haurem de fer conviure l’atenció sanitària amb les molèsties que sempre comporten les obres, però la finalitat bé val aquest esforç.

A Sant Pere Molanta ben aviat s’iniciaran les obres del camí de vianants entre el nucli de població i la barriada de Ferran, dotant de seguretat les persones que hi circulen a peu, alhora que se soterrarà tot el cablejat entre aquests dos punts, de manera que la millora estètica i visual serà més que notable.

Acabem desitjant a tothom unes bones festes majors dels diferents nuclis. Donades les circumstàncies actuals seran unes festes diferents, amb formats reduïts i molt locals, però no per això menys esperades i treballades. Som conscients de l’enorme esforç fan totes les entitats implicades; algunes fins i tot hauran d’esperar a l’any vinent per alegrar-nos aquestes dates festives, però ja només per tots els esforços en aquests dies canviants val la pena seguir els actes que es facin en senyal d’agraïment. Us encoratgem a viure-les amb responsabilitat, tot desitjant que les properes puguem celebrar-les com sempre ho hem fet. Des d’aquí, el nostre agraïment a totes les persones que les fan possibles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *