Escrit d’ApO al butlletí “Olèrdola Informació” del mes de maig de 2020

Volem iniciar més que mai aquest escrit amb una salutació a totes les olerdolenques i olerdolencs i felicitar-nos mútuament per no haver de comptar cap víctima per coronavirus entre la nostra ciutadania. Així mateix, volem fer arribar el nostre escalf a totes les famílies que l’han patit o que hagin perdut algun familiar o amic.

Com tots sabem, els fets es van precipitar d’una manera vertiginosa quan les autoritats sanitàries van decretar el confinament de la població per tal de frenar la propagació del virus. Aquest confinament, però, ha augmentat la necessitat de donar resposta a les necessitats de la ciutadania, tant les que ja es venien donant com les noves que han sorgit. I des de l’Ajuntament d’Olèrdola, com a administració més propera a la població, TOTHOM ens hem coordinat per tal que totes les necessitats quedessin cobertes mitjançant respostes eficaces dins els propis límits de les nostres competències i capacitats. Que tot això funcioni i acabi sent un èxit depèn de totes les parts implicades. Des de l’Ajuntament, el personal administratiu i tècnic ha reorganitzat i adaptat totes les feines per tal de poder seguir atenent des de casa i amb total eficàcia les peticions que fem els ciutadans. Cal destacar també el treball que han fet la Brigada i el cos de Guàrdies municipals, que han estat al capdavant atenent presencialment i físicament la ciutadania a peu de carrer; així com el Servei de comunicació, que en tot moment ha estat amatent facilitant tota la informació de manera immediata i urgent. Sense oblidar-nos de l’ADF Rossend Montané, que ha trepitjat tots els carrers del municipi repartint mascaretes a la població. Des de la vessant política, l’equip de govern us podem assegurar que hem fet mans i mànigues amb propostes conegudes ja per tothom, que aportin valor i solucions als problemes que ha generat aquesta emergència, sempre coordinats amb tots els grups polítics municipals, perquè una situació excepcional com aquesta mereixia respostes excepcionals, fent així realitat la màxima que diu que “a grans mals, grans remeis”. I finalment, de manera més important, l’èxit també serà de tota la CIUTADANIA, la major part de la qual ha donat una lliçó de responsabilitat i civisme des del passat 13 de març. A tothom, MOLTES GRÀCIES! Si us plau, no abaixeu la guàrdia malgrat que anem passant de fases; aquest serà un èxit col·lectiu o no serà!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *