Escrit d’ApO al butlletí “Olèrdola Informació” del mes d’octubre de 2020

Un cop acabat l’estiu i fent un símil amb el calendari escolar, podríem dir que comencem un nou curs polític municipal. I ho fem amb l’aprovació de les ordenances fiscals pel proper 2021, les quals són una de les eines per desenvolupar el pressupost de l’any vinent. El Covid-19 ha esdevingut un condicionant a l’hora de plantejar-nos aquest pressupost; en aquest sentit us podem assegurar que hem treballat detingudament tots els factors per tal que el resultat de tot plegat siguin unes ordenances i un pressupost equilibrats, realistes i efectius i així poder donar resposta a totes les necessitats que es planteja el municipi en un futur immediat.

Amb tot, l’activitat municipal no cessa. A tall d’exemple, des de la regidoria de medi s’ha ampliat la recollida de mobles i trastos vells, passant a ser de freqüència setmanal. Des de turisme seguim promocionant noves visites al patrimoni olerdolenc, amb èxit de públic. S’ha promogut la participació ciutadana amb el projecte de remodelació de la rambla Pau Casals. S’ha establert un protocol de reobertura dels espais municipals amb mesures de seguretat. S’han posat a disposició de ciutadania i empreses diverses ajudes econòmiques per fer front als estralls que ha generat la pandèmia. S’ha fet una primera actuació al camí cap al barri de Ferran. S’inicia ja la reforma de l’ajuntament. La construcció del nou consultori de Moja avança i ja s’endevina la seva fisonomia. I això és només una petita mostra del que vindrà properament.

Tot això forma  part del nostre compromís amb Olèrdola i la seva gent. I que tot vagi endavant és, en bona part, gràcies a la bona feina de tot el personal municipal.

Acabem emplaçant-vos a seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries per tal de fer front al Covid-19. Responsabilitat i generositat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *