Escrit d’ApO al butlletí “Olèrdola Informació” del mes de desembre de 2020

Ens apropem a les acaballes d’un any que, sense cap mena de dubte, recordarem i ens marcarà durant temps. Com hem dit ja en anteriors ocasions, ens ha posat a prova com a societat. Hem vist també una actitud solidària de la ciutadania en molts sentits. I això és el que hem de saber aprofitar i que perduri en el temps. Ara ja queda poc per veure els resultats d’una vacuna que ens ha de permetre el retorn a la normalitat de sempre, que ens ha de permetre retrobar-nos amb familia i amistats i celebrar plegat que, una vegada més, ens en sortirem! Mentrestant no arriba, però, hem de seguir actuant amb la responsabilitat col·lectiva que hem demostrat com a poble.
Encararem aviat la meitat del mandat amb molta feina feta i amb molta feina per fer. El nostre compromís amb la ciutadania i amb Olèrdola es manté intacte. Per això, a més de donar resposta a totes les necessitats sorgides arran de les diferents situacions canviants de cada moment, hem pogut reemprendre i posar en marxa tots els grans projectes teniem a punt i que van haver de ser ajornats.Som conseqüents amb el programa que vam presentar a les darreres eleccions,perquè és el nostre deure i perquè és el nostre deute amb la ciutadania que ens va fer confiança. Deixeu-nos que destaquem la reivindicació històrica de l’adquisició del camp de futbol de Sant Pere Molanta, un fet llargament desitjat que finalment ja ha supertat tots els obstacles i del qual tota la ciutadania olerdolenca se l’ha de fer seu.Us prometem que encarem el nou any i tot el que ens queda de mandat amb la mateixa il·lusió que el primer dia, però amb més empenta i molt més energía per seguir millorant Olèrdola. Hi posarem tot el millor de nosaltres!No volem acabar sense desitjar-vos que, malgrat les restriccions i limitacions, passeu unes bones festes. Sens dubte ens faran reflexionar i valorarem encara més allò i aquells que tenim a prop.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *